28 NİSAN, SALI, 2020

Atölye Modern’den Çevrim İçi Sanat Tarihi Seminerleri

Gerçekleştirdiği başarılı etkinliklerle tanınan İstanbul Modern, kapalı olduğu süreç boyunca çalışmalarını çevrim içi platformlara taşımayı sürdürüyor. Modern, son olarak yetişkinliklere yönelik sevilen seminer ve atölye çalışmalarından Sanat Tarihi Seminerleri’ni çevrim içi olarak gerçekleştirmeyi planlıyor.

Sanat tarihine yeni ve farklı bir yerden bakmayı hedefleyen Sanat Tarihi Seminerleri, modern ve çağdaş sanatı yeni bakış açılarıyla bir araya getiriyor. Sanata belirli temalar üzerinden tarihsel bir perspektifle bakma imkânı sunan çalışma, dört ayrı seminerden oluşuyor. Sanat ve sanatçılara dair farklı okuma önerilerinin katılımcılarla buluşturulacağı etkinlikler sırasında modern sanatın gelişim ve değişim süreci de farklı yönleriyle ele alınıyor. Bir Atölye Modern seminer dizisi olarak gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Fırat Arapoğlu, Esra Aliçavuşoğlu ve Osman Erden’in sanatseverlerle buluşması planlanıyor.

​Seminer dizisi ve İstanbul Modern’in diğer çalışmaları hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: istanbulmodern.org

0
1088
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage