ETKİNLİKLER
YAKLAŞAN ETKİNLİKLER
25
NİSAN
CerModern’de İki Yeni Sergi
18:00
15 ŞUBAT
10 MART

CerModern, Suudi Arabistanlı sanatçı Muhammed Al-Ablan’ın “A Fossil” isimli sergisine ve Zeynep ile Mehmet Şakir Kış’ın Big Baboli çatısı altındaki üretimlerine ev sahipliği yapıyor.

Suudi Arabistanlı sanatçı Muhammed Al-Ablan’ın fosil izlerinden yola çıkarak varoluşsal belirtileri tuvale taşıdığı “A Fossil” isimli sergisi CerModern Kuzey Hangar Galerisi’nde gerçekleşiyor. Cidde’de yer alan Nesma Sanat Galerisi iş birliğiyle gerçekleşen sergide sanatçının yağlı boya tekniğiyle oluşturduğu yirmi üç eseri yer alıyor. Sergi, 17 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında CerModern Kuzey Hangar Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Kendilerini klasik anlamıyla sanatçı ve kurallara sadık birer grafiker olarak tanımlamayan Zeynep ve Mehmet Şakir Kış, Big Baboli çatısı altında müziğin belirlediği soyut dünyayı ve tasarımcı ile müzisyenin duygu bileşimini somut dünyaya aktarıyor. Elli beş eserin bulunduğu ve geneli serigrafi baskı üretimlerinden oluşan sergide karakalem ve mürekkepten oluşan on beş orijinal eser de yer alıyor. Sergi, 15 Şubat – 10 Mart tarihleri arasında CerModern Hub Sanat Mekan’da ziyaret edilebilecek.

Geldanlage