ETKİNLİKLER
YAKLAŞAN ETKİNLİKLER
23
NİSAN
Borusan Contemporary’den Üç Yeni Sergi
18:00
09 MART
25 AĞUSTOS

Borusan Contemporary 9 Mart tarihi itibariyle üç farklı sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergilerden ilki büyük boyutlu ve etkileyici doğa manzaralarıyla tanınan Güney Kore’nin önemli fotoğraf sanatçılarından Boomoon’un Boğaziçi’nde ürettiği bir dizi çalışmasından oluşuyor. Sanatçının Boğaziçi izlenimlerini ışık, form, gölge ve yansımalar üzerine kurduğu “Boomoon: Boğaziçi” fotoğraf sergisinin küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez üstleniyor.

Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’na yakın zamanda eklenen yeni eserler “Uvertür: Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu” sergisi ile izleyiciyle buluşuyor. Sergide Leo Villareal, Kathrin Stumreich, Eelco Brand, Rick Silva, Edward Burtynsky ve Jeffrey Blondes’un eserleri yer alıyor.

“Söylenir ve Yarım Kalır Bütün Aşklar Yeryüzünde” sergisi Turgut Uyar’dan alınan ilhamla bir seçkiyi izleyiciye sunuyor. Turgut Uyar’ın, etkisini yazıldıktan 50 yıl sonra bile kaybetmemiş, insan odaklı bakış açısını savunan dizelerinin izini süren serginin küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez üstleniyor.

“Söylenir ve Yarım Kalır Bütün Aşklar Yeryüzünde” sergisi 8 Mart 2020, “Uvertür: Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan Seçki” ve “Boomoon: Boğaziçi” sergileri ise 25 Ağustos 2019 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 

Geldanlage