ETKİNLİKLER
YAKLAŞAN ETKİNLİKLER
24
NİSAN
Atölye|Pasaj / İyilik İçin Sanat
18:00
26 MART
26 NİSAN

İyilik İçin Sanat Derneği’nin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden yeni mezun gençleri desteklemek üzere kurguladığı Atölye|Pasaj’da bir yıllık çalışmalarını tamamlayan ilk genç sanatçı grubu eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Sanatı geniş kitlelere sevdirmek, iş ve sanat dünyasını birbirine yaklaştırmak, markaların sanatla ilişki kurmalarını sağlamak hedefiyle kurulan İyilik İçin Sanat Derneği, her kesimden pek çok sanatseverin sanat paydasında buluştuğu bir köprü. “İyilik İçin Sanat” felsefesiyle yola çıkan dernek, her yıl Güzel Sanatlar Fakültesi resim, heykel ve mimarlık bölümünde eğitim gören ve gelecek vadeden başarılı gençlerin eğitimine katkıda bulunuyor.

Yaklaşık 1 yıl süren atölye çalışmalarını tamamlayan projenin ilk grup genç sanatçıları, 26 Mart 2018 Perşembe akşamı Esentepe’deki GaleriDeniz’de açılacak olan sergiyle sanatseverlerle buluşacak. 6 genç sanatçının 72 eserle katılacağı sergi, 26 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

​Genç sanatçı adayları Cansu Kahraman, Elif Aydemir, Elifko, Hatitze Achmet, Mehmet Ali Dinçer ve Tünay Tunç’un eserlerinin yer aldığı Atölye|Pasaj yıl sonu sergisi, hafta içi 10.00 – 12.00 ve 14.00 – 16.00, hafta sonu ise 14.00 – 16.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


​Kapak Görsel: Hatitze Achmet

Geldanlage