ETKİNLİKLER
YAKLAŞAN ETKİNLİKLER
29
MART

Take Over: Icons Night

Orijinalin asla sona ermediği İstanbul, Nişantaşı mağazası ile mahalleye yayılan Originals ruhunu bu kez Socrates Bistro’da yaşayacak. Gecenin sürpriz ev sahibi, orijinal ruhunu mekâna taşıyacak.

05.10.2017 | 21:00

​Socrates Bistro

Music: Hey Douglas!

Veyasin’in, 70 ve 80’lerin saykodelik, funk ve soul şarkıları ile günümüzün geleceğe dönük ritimlerini birleştiren projesi Hey Douglas! İstanbul müzik sahnesinin en sevilen ve en kalabalık konserlerinin sahibi. Sevilen şarkıları bu sefer Nişantaşı’ndan İstanbul’a yayılacak.

07.10.2017 | 15:00

​adidas Originals Nişantaşı Mağazası

Inspiration: Fezi Altun

Nişantaşı sokaklarına orijinal ruhunu taşıyan ekibin bir parçası olan Fezi Altun, makyaj aynasını adidas Originals Nişantaşı Mağazası’na taşıyarak sokak stili sohbetine katılacak ve yüzleri orijinal sanatı ile buluşturacak.

07.10.2017  | 17:00

​adidas Originals Nişantaşı Mağazası

Talk: Icons - Esat Savut

After Party With: Cünort & Da Poet

Sneaker kültürünü takip etmekten öte, yaşayan koleksiyonerlere verilen ‘sneakerhead’ lakabının Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Esat Savut,
sneaker nedir, kültürü nasıl yaşanır ve sneaker dünyasında nasıl ikon olunuru konuşacak. Ardından spinning soul, funk, hip hop, reggae, dub, afro müzikleri ile DJ Cünort ve Türk rap dünyasının en özel isimlerinden Da Poet, after party’de İstanbul’un havasını güzel müzikleriyle değiştirecekler.

13.10.2017 | 20:00

​Bant Mag. Havuz / Bina

Music: Songs From a Breeze

Caz vokalisti Deniz Taşar ve bas gitarist Şentürk Öztaş’ın minimal, içten ve huzurlu Songs From a Breeze projesi, İstanbul müzik sahnesinin huzur veren yeni yükselen değeri.

14.10.2017 | 15:00

​adidas Originals Nişantaşı Mağazası

Workshop: Iconic Illustrations - Ayk Çubukçu

Birçok farklı alanda yaratıcılığını yansıtan tasarımcı Ayk Çubukcu, sadece bir günlüğüne özgünlüğünü adidas Originals Nişantaşı Mağazası’ndan satın alınan ürünlerin özel kutularına yansıtacak, Originals orjinalliği kişiye özel eşsiz bir özgünlük ile birleşecek.

14.10.2017 | 17:00

​adidas Originals Nişantaşı Mağazası

adidas Originals’ın İkonları Şehre İlham Veriyor
21:00
05 EKİM
14 EKİM

adidas Originals İstanbul Agenda, Ekim ayında Originals ikonlarından ilham alan altı farklı etkinlikle şehre ilham veriyor. adidas Originals, Nişantaşı Mağazası’nın merkezinde olduğu İstanbul’un orijinal ruhlu mekânlarında, sokağın ruhunu şehre yayacak. Tüm workshop, söyleşi ve konserlere katılımın ücretsiz olacağı etkinlik programına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Geldanlage