0 YAPILAN YORUMLAR
9008 GÖRÜNTÜLENME
0 TAKİPÇİ
2 BEĞENİ
Kalem ve hece

İki mağrur arkadaşın kıdemli küskünlüğüydü gecede.. İnce gülüşmelerin kelimelerle alakasının olmayışını ne kadar ehemmiyetli olsa da pek umursamaz halde keskin bi kırılmaydı yansıyan.. Ellerime ilişen titrek aynalar..

Ne iyi ne kötü.. Grinin en koyu, beyazın en net haline yakın fecrin isra karartısı.. Zordayım.. Nedenini bilmediğim anda gözüme hafiften seğirten ıslaklık.. Belki de bilmezliğin en güzeli.. Mizansız riyasız ağlar olmanın sessiz sancısıydı içime.. Yalnız odada yol boyu kalabalıkla bir handa misafirim.. Heyhat ne ıssız bir kalabalıktı teni ıslatan.. Bu ne kesif yalnızlık.. Kasalardan dönme masalarda bir başına milyon kelime bir hancı bir yolcu umutsuz belirsiz dört duvar bin hayalle baş başa.. tavanı delik rüyalarda yıldızları bir noktadan görmenin kör sızısı sancının dip noktasında ilga ediyordu ihtişamını.. Can yanar ,can sızlar.. Can deli misal sırıtır, saçmalar.. Ağzımda Sophie’den yarım yamalar sözler deveran eder.. İsfahani’nin kalburüstü senfoniden çalınmış o gülüşün kendinden beklenmeyen eminliği Goethe’ye emanet duyguları orta yerinde çatırdatan sürgün yuların ihaneti..

Ah Kafka

Ah Agnes..

Sokak ortası ipsiz sapsız ayyaş sokak lambası.. Biz dibi kaygan sokak diplerine bakmayız.. Ölümler kayar.. Zulümler.. Ömürler.. Saklambaçta sobe olur kahırlar bir çift göze..

Sen bilmeziz Sophie.. görmez gözleri kuytuların.. biz bisikleti sevdalara çarpanlardanız.. sürgün yemiş kaldırımların mecalsiz taşları.. adım adım döşemeleri çiğneyen kendinden habersiz kara parçası..

Etme dünya zindanında sustuklarıma kahır.. bitmez geçmez acılar.. eli kirlendi kalbimin ..dilini tutta habersiz koy, iniltiye çığırtıya sağır koyda git göğümden kafesimden.. Doğarken eyvallahlara ağladıkta acısına kör kalamadık… kıyının dibinden ılıman iklimi bekleyen nahoş tavırları tepe taklak kovdum..

Yo…

İsyan değil..

Eyvallahım var sana can..

Eyvallah yâre..

Kabzası kırık neferin  son şahadetinde sen ilksin.. akıt ki damıtsın lanet aynalar kalbinin en ücra köşesinde kanı.. Sidrette bekleyenin korkusunu akıttığın gibi akıt….

Han yorgun hancı yorgun.. Ah Sophie.. Yol koşar adım varsın benzine..

Mutlulukla mutsuzluk arasında kül rengi bi belirsizlik var.. Nereye ait olduğunu bilmediğim ortalamanın bile ortasında eşitliğe kurulmuş bi sis bulutu  Sophie.




0
2191
2
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage