24 ARALIK, PAZARTESİ, 2018

Pirelli’nin İkonik Takvimlerinden “Dreaming” Tanıtıldı

Pirelli Takvimi’nin 46. baskısı olan 2019 yılı takvimi “Dreaming” tanıtıldı. Ajandanın fotoğrafları, Alfred Hitchcock ve Steve Jobs portreleri ile tanıdığımız Albert Watson tarafından çekildi.

Takvim, Albert Watsons tarafından yaratılan, dört başarılı ve yetenekli kadının hayalleri ve tutkularını anlatan kısa filmlerden oluşuyor. Her kısa filmde, moda, dans, film sektörlerinde tanınmış isimleri, hayatlarının dönüm noktalarında izliyoruz. Kısa filmlerin sonucu olarak “Dreaming” temasıyla Miami ve New York’ta çekilen 16:9 formatta 40 sinematik fotoğraf ortaya çıkıyor.

Karakterlerin umutlarına ve geleceği nasıl düşlediklerine odaklanan 2019 Pirelli Takvimi’nde, aktris Julia Garner’ı botanik fotoğrafçısı, model Astrid Eika’yı model, aktris ve model Laetitia Casta’yı ressam, profesyonel dansçı Sergei Polunin’i ressamın sevgilisi, balerin Misty Copeland’ı dansçı, profesyonel dansçı Calvin Royal III’i dansçının partneri, model Gigi Hadid’i sosyetik zengin ve tasarımcı Alexander Wang’i onun sırdaşı olarak görüyoruz.

0
1701
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage