13 ŞUBAT, ÇARŞAMBA, 2019

Phlegm’den Devlerin Mozolesi

Büyük duvarları boyamaya biraz ara verip stüdyosunda antik baskı tekniklerini keşfetmeye odaklanan sanatçı Phlegm’in bir süredir gizli tuttuğu yeni projesinden detaylar paylaşıldı. Sanatçının Mausoleum of the Giants isimli yeni projesi devasa heykellerden oluşan bir gösteri olacak. İngiliz sanatçı yeni projesini büyüdüğü, sanat kariyerine başladığı ve birçok çalışma gerçekleştirdiği Sheffield’te bulunan terkedilmiş bir endüstri kompleksinde gerçekleştirecek.

Sanatçının ilk sergisinden beş yıl sonra gerçekleşecek bu sergi, daha önce görülmemiş devasa ölçekli heykellerden ve ikonik karakterlerden oluşacak. Hollerin içerisinde, koridorlarda, odalarda yer alan eserler illüstrasyon alt yapılı duvar resimleriyle birbirine bağlanacak ve terk edilmiş mimari yapıyla etkileşimde bulunacak.

15 Mart – 6 Nisan tarihleri arasında görülebilecek “Mausoleum of the Giants” sergisi, izleyicileri tüm dünyadan insan karakterlerini yansıtan cana yakın canavarlar ile karşılayacak. Şimdilik sır gibi saklanan serginin adresi 11 Mart tarihinde bu siteden paylaşılacak. 

0
1109
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage