08 KASIM, PERŞEMBE, 2018

Leto 23 Kasım’da Vizyonda!

Rus yönetmen Kirill Serebrennikov imzalı film Leto (Yaz) 23 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan film, 1980’ler Leningrad’ında bir yaz günü başlıyor ve Sovyetler Birliği’nde rock’n’roll’un kaderini değiştiren 90’lı yılların müzik grubu Kino’nun kahramanlarını mercek altına alıyor.

Sovyet müzik tarihinin en popüler gruplarından Kino’yu kurmanın arifesinde olan genç müzisyen Viktor’un yolu ülkenin en iyi şarkı yazarlarından, Zoopark grubunun lideri Mike Naumenko ile kesişir. Mike, güzel eşi Natacha ve Victor arasında, şüphe dolu bir devrin en umutsuz günlerinde, müzikle yoğrulmuş ve dönemin ruhunu iliklerimize kadar hissettiren bir aşk üçgeni doğar. Rusya’da ev hapsinde tutulan yönetmen Kirill Serebrennikov’un son filmi Leto, The Guardian’ın belirttiği gibi “geçmişe yazılan baştan çıkarıcı bir aşk mektubu”nu önümüze seriyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Teo Yoo, Roman Bilyk, Irina Starshenbaum bulunuyor yapımın müzikleri ise Roman Bilyk imzası taşıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wDk8DdAR7iA

0
1596
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage