01 ŞUBAT, CUMA, 2019

Gucci’den Cinsiyet Eşitliği Kampanyası

Gucci, cinsiyet eşitliği için mücadele ettiği ve altı farklı organizasyonu desteklediği chime for change kampanyasının yeni çalışmasını duyurdu. Moda evi, İtalyan sanatçı MP5 ile yaptığı iş birliği ile Londra, Hong Kong, New York, Milano ve Tayvan’ın sokak duvarlarında görülebilecek yeni bir kampanya kimliği yaratıyor.

“to gather together” (bir araya toplanmak) teması ile oluşturulan kampanya, MP5’ın imzası olan bold ve monokrom stili ile yaptığı duvar resimlerinden oluşuyor. Görsel olarak öne çıkan silüetler tanımlanamayan, herhangi bir toplumsal cinsiyet ya da etikete sahip olmayan insan figürlerini yansıtıyor.

2013 yılından itibaren equality nowglobal fund for womenms. foundation for womenUN women ve vital voices and women deliver projelerine destek veren kampanya, bağış fonları ile dört yüz yirmi beş kâr amacı gütmeyen projeye ve tüm dünyadan beş yüz yetmiş bin kız çocuğu ve kadına yardımda bulundu. Beyoncé ve Salma Hayek, farklı platformlarda cinsiyet eşitsizliği üzerine yaptıkları konuşmalar ile kampanyanın sesi oldular.

0
2584
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage