22 OCAK, SALI, 2019

George R. R. Martin’in Romanından Uyarlanan Nightflyers Netflix’te!

George R. R. Martin’in kısa romanından uyarlanan psikolojik gerilim dizisi Nightflyers, 1 Şubat’ta Netflix’te olacak. Dizi uzaylılarla temas kurmak amacıyla tehlikeli bir keşif yolculuğuna çıkan sekiz bilim insanı ve bir telepati uzmanının hikâyesini konu ediniyor. Dehşet verici olaylar yaşanmaya başladığında mürettebattaki herkesin birbirini sorguladığı dizide hayatta kalmak düşünülenden zor olacak.

Netflix iş birliğiyle Universal Cable Productions’ın yapımını üstlendiği dizinin yürütücü yapımcısı olarak Gerorge R. R. Martin karşımıza çıkıyor. Jeff Buhler tarafından kaleme alınan dizinin yürütücü yapımcılığında yer alan diğer isimler arasında Brian Nelson, Mike Cahill, Andrew McCarthy, Gene Klein, Doug Liman, Alison Rosenzweig, Michael Gaeta, Lloyd Ivan Miller ve Alice P. Neuhauser yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith, Brían F. O'Byrne, Gretchen Mol, Eoin Macken ve David Ajala bulunuyor. 10 bölümden oluşan Nightflyers tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayımlanacak. 

https://www.youtube.com/watch?v=HyZG_O7BkcM

0
1675
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage