16 HAZİRAN, CUMA, 2017

Dan Brown Yeni Kitabı İçin Çalışmalara Başladı

Tüm dünyada kitapları geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Dan Brown’ın 3 Ekim 2017’de Origin adıyla okurla buluşacak olan yeni romanının yayıma hazırlık süreci başladı.

Sinemaya da uyarlanan son romanı Cehennem’de de olduğu gibi bu kitabın da hazırlık sürecinde çevirmen ve editörler tek bir merkezde toplandı. Güvenlik önlemlerinin oldukça yüksek tutulduğu bu süreçte, çevirmenler internetin olmadığı bir odada yanlarına özel eşyalarını bile almadan çalışıyorlar. Merkezin nerede olduğu ise şimdilik sır gibi saklanıyor.

Aynı anda 13 ülkede yayımlanacak olan romanı ilk okuyan ülke ise saat farkı ile Türkiye olacak. Kitap Altın Kitap etiketiyle yayımlanacak.

Romanda Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon bir kez daha karşımıza çıkıyor. Langdon, insanlığın bugüne kadar yanıt veremediği iki sorunun kesiştiği tehlikeli bir kavşakta dünyayı yerinden oynatacak bir buluşla insanlığa yanıt verecek. Diğer romanlarında olduğu gibi Origin'de de din, bilim, sanat ve mimarlık tarihinden izler olacağı belirtiliyor. 

0
5649
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage