28 ARALIK, CUMA, 2018

Black Mirror’ın Yeni Bölümü Bu Akşam Yayımlanıyor

Black Mirror bağımsız “macera” bölümü Bandersnatch ile geri dönüyor. Aylardır hayranlarının merakla beklediği dizinin Black Mirror: Bandersnatch bölümünün fragmanı yayımlandı. İlk ve tek interaktif film olarak anılan bölümde, hikâyede olacakların sorumluları ise izleyiciler olacak. Etik açıdan zorlu hikâyede seçimler izleyicileri farklı sonlara ulaştıracak. İzleyiciler macerayı tamamladıktan sonra yeniden başlama imkânına sahip olacaklar.

Dunkirk filminden tanıdığımız aktör Fionn Whitehead’in Stefan isimli genç bir programcıyı canlandırdığı bölüm, programcının çocukluğunda etkilendiği bir macera romanından yola çıkarak bir bilgisayar oyunu tasarlamaya çalışmasını konu ediniyor.

Yönetmenliğini Hannibal’ın Metalhead bölümünün yönetmeni David Slade’in üstlendiği bölümde Fionn Whitehead’e Asim Chaudhry, Alice Lowe ve Will Poulter eşlik ediyor. Toplam 312 dakika çekim görüntüsü olan bölümde, insanların kendi yollarını seçtiği 90 dakikaya yakın gerçek zaman tecrübesi bulunuyor. Bölümün tamamı 28 Aralık’ta Netflix’te izlenebilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=lHFmDQBMATo

0
1823
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage