05 MART, PAZARTESİ, 2018

Art Dubai 2018 için Geri Sayım Başladı!

Art Dubai, son on yıldır Birleşik Arap Emirlikleri’ni dünya üzerinde önemli bir fuar noktası hâline getirdi. Bunu yanı sıra, sanat dünyasının gözlerini doğuya çekebildi.

Art Dubai ve Design Days Dubai'nin çatısı altında düzenlenen etkinliklerde başarıyla yer almış uluslararası sanat üretimleri ve tasarımlar sergileniyor. Art Dubai Grubu tarafından işletilen fuarlar ve festivaller, Dubai'deki uluslararası spot ışığını aydınlatmaya ve kenti uluslararası bir kültür bölgesi olarak konumlandırmaya yardımcı oluyor. Art Dubai Group ayrıca, yerel tasarımcılar ve sanatçılar eğitmek ve devreye sokmak yoluyla herhangi bir sanat ve tasarım fuarının en yaygın ticari olmayan programını yürütüyor.

Bu yıl 12’inci edisyonu gerçekleşecek olan fuar iki ana bölümden oluşuyor. Design Days Dubai “I Am Not A Robot” başlığı altında gelişirken, Art Dubai “Is there a Non-Western model of AI?” başlığıyla ön plana çıkıyor. Fuar dahilinde söyleşiler ve film gösterimleri de yer alıyor. Onursal üyeliğini Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum’un üstlendiği Art Dubai, bu yıl 21 – 24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

0
1596
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage