17 NİSAN, CUMA, 2015
Art Brussels

Brian Duggan everything can be done in principle

Art Brussels

Andris Eglitis Exhibition view ALMA GALLERY

Art Brussels

Filip Markiewicz Kunstmesse

Art Brussels

Pierre & Gilles Crazy Love

Art Brussels

Philippe Baudelocque Dessin mural dans le cadre du parcours Lézarts de la Bièvre


Art Brussels

Art Brussels bu yıl, 25 - 27 Nisan tarihleri arasında 33. kez düzenleniyor. Sanat direktörlüğünü Katerina Gregos'un yaptığı fuar; 33 ülkeden, 191 galerinin katılımıyla gerçekleşecek. Prime, Young ve Discovery olmak üzere üç ana bölümden oluşacak olan fuar sanatseverlere geniş yelpazede bir deneyim sunuyor.

Prime bölümünde yer alacak 87 galeri arasında; Xavier Hufkens, Gladstone Gallery, Almine Rech, Galerie Rodolphe Janssen, Galerie Greta Meert ve Albert Baronian bulunuyor. Bu bölümde temsil edilecek sanatçılar arasındaysa; Anish Kapoor, Damian Ortega ve Sarah Lucas gibi sanatçılar yer alacak.

Young bölümündeki 90 galeriden birkaçı; Eleven Rivington, Zieher Smith & Horton, On Stellar Rays, Martos Gallery and Simon Preston Gallery, Stigter Van Doesburg, Grimm Gallery, Galerie Juliette Jongma, Jeanine Hofland ve Boetzelaer|Nispen. Bu bölümde; Pravdoliub Ivanov, Nedko Solakov ve Valio Tchenkov gibi sanatçılarla karşılaşacağız.

Son olarak Discovery bölümünde ise 14 galeri bulunuyor. Bu bölümde ise keşfedebileceğimiz süpriz sanatçılar ile buluşacağız.

0
1785
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle