14 ŞUBAT, SALI, 2017

Zorlu PSM Caz Festivali Başlıyor!

Caz çatısı altında; blues, elektronik, etnik, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini de içerecek şekilde düzenlenen Zorlu PSM Caz Festivali; kapsamındaki yan etkinliklerin çeşitliliğiyle 3-12 Mayıs tarihlerinde ilk kez gerçekleştirilecek.

Zorlu PSM bünyesindeki tüm sahnelerinin, 10 gün boyunca aktif olacağı festival programında; piyanist Michel Camilo ile İspanyol flamenko virtüözü Tomatito aynı sahneyi paylaşacak. Norveçli saksafoncu Jan Garbarek, farklı coğrafyaların enstrümanlarına kendi yorumunu taşıyan Alman sanatçı Stephan Micus da festival kapsamında sahne alacak. Caz efsanesi Chick Corea, piyano, perküsyon, gitar, çello ve bas gitar gibi pek çok enstrümanda usta rock, soul ve blues sanatçısı Beth Hart da festivalde cazseverlerle buluşacak. Yerli sahnenin başarılı müzisyenleri Önder Focan & Şallıel Bros, Redd, Gaye Su Akyol, Esra Kayıkçı ve daha birçok isim de festivalde yerini alacak.

Zorlu PSM Caz Festivali; müzik performanslarına ek olarak; konsept partilere, değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilecek panellere, farklı konseptlerin işleneceği workshop’lara ev sahipliği yapacak. Geniş yelpazesiyle plak pazarı, açık havada ücretsiz etkinlikleri, film ve belgesel gösterimlerin de gerçekleşeceği festivalin detaylı programı için Zorlu PSM websitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
1577
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage