22 AĞUSTOS, SALI, 2017

“Your Name” 25 Ağustos’ta Sinemalarda!

​Başka Sinema iş birliği ile gösterimi gerçekleşecek olan Your Name, animasyon ustası Miyazaki’nin oldukça iyi yorumlarda bulunduğu ve onun tahtına yakın bir yönetmen olarak görülen Makoto Shinkai’nin pastoral ve büyülü yeni animasyon filmi. 

Dağların sardığı bir bölgede yaşayan Mitsuha, hayatından çok da memnun olmayan liseli bir kızdır. Babası vali olarak çalışırken bir yandan da seçim kampanyaları ile uğraşır. Mitsuha Mitsuha evde kendisi, kardeşi ve büyükannesi ile yaşar, kırsal kesimdeki yaşamı onu bunaltır ve esas isteği Tokyo'nun muhteşem şehir hayatının bir parçası olmaktır.

Diğer tarafta ise Taki vardır. Taki Tokyo'da yaşayan, Mitsuha ile aynı yaşlarda bir genç olarak karşımıza çıkar. Günleri, Tokyo'daki herhangi bir genç gibi hem arkadaşlarıyla vakit geçirip hem de çalışarak geçer. Ancak bir gün, rüyasında kendini dağların sardığı bir kentte yaşayan bir kız olarak görür. Mitsuha ise tam tersi, kendini Tokyo'da yaşayan bir erkek olarak… Birbirine yabancı bu iki genç, garip bir şekilde kendilerini, birbirlerine bağlanırken bulurlar.

​ Filmin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=xU47nhruN-Q

0
1606
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage