27 ARALIK, SALI, 2016

Yılın İlk Kitap Fuarı Adana’da

2017’nin ilk kitap fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Çukurova Kitap Fuarı. Fuar, 7-15 Ocak 2017 tarihleri arasında panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliğine 300 yazara ev sahipliği yapacak.

Çukurova Kitap Fuarı, onuncu yılında çok sayıda yazarı konuk edecek. Dokuz gün süresince Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Mustafa Armağan, Canan Tan, Ahmet Şimşirgil, Ayşe Kulin, Arda Türkmen, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Ali Bulut, Canan Karatay, Ahmet Ümit, Yılmaz Özdil, Cemalnur Sargut, Mavisel Yener, Şebnem İşigüzel, Sinan Yağmur, Deniz Kavukçuoğlu, Fatoş Güney, Altan Öymen, Enver Aysever, Sevil Atasoy, Sinan Canan, İbrahim Kaboğlu, Ercan Karakaş, Nuray Sayarı, Yekta Kopan, İsmail Saymaz, Feyza Hepçilingirler, Rıza Kıraç, Koray Yersüren, Büşra Küçük, Kahraman Tazeoğlu, Ataol Behramoğlu ve İpek Ongun’un da aralarında bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve akademisyen okurlarıyla buluşacak.

Fuarda ayrıca Ahmed Arif, doğumunun 90. yılında Metis Yayınları ve TÜYAP tarafından düzenlenecek Şeyhmus Diken’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşiyle anılacak, Bunun yanı sıra İthaki Yayınları tarafından düzenlenecek bir söyleşide Fatoş Güney, Yılmaz Güney’in edebiyatı, yaşamı ve sinemasını anlatacak.

0
1478
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle