09 OCAK, ÇARŞAMBA, 2019

Yeni Nesil Kitap Fuarı

Okurların yazarlarla İstanbul’un merkezinde buluşacağı Yeni Nesil Kitap Fuarı İstanbul, 11 – 20 Ocak tarihleri arasında Zorlu PSM’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

NAP Fuarcılık tarafından hayata geçirilen ve şehrin merkezinde gerçekleştirilecek Yeni Nesil Kitap Fuarı, okurlara ve yazarlara farklı bir deneyim yaşatacak. 10 gün sürecinde imza günleri, söyleşiler gibi 160 etkinlik ve çok daha fazlası gerçekleşecek. İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Kahraman Tazeoğlu, İpek Çalışlar, Müfit Can Saçıntı, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Mavisel Yener, Işık Öğütçü, Cemalnur Sargut, Emel Başdoğan, Serdar Aksu, Sevinç Erbulak, Murat Gürsoy, Sevil Atasoy, Sinan Canan, Meltem Şarkışlalı, Sinan Akyüz, Barış Muslu gibi çok sayıda değerli isim de fuarda imza günleri ve söyleşilerle okuyucularla buluşacak.

​​Teknolojik alt yapıya sahip bu fuarda QR teknolojisiyle görme engelliler de istedikleri standa rahatlıkla ulaşabilecek ve fuarı diledikleri gibi gezebilecekler. Bilet almak ve ayrıntılı bilgi edinmek için tıklayınız.

0
2195
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle