13 ŞUBAT, SALI, 2018

"Uydurmanın İncelikleri" Söyleşi Dizisi Başlıyor

Pera Müzesi ve hep kitap iş birliğiyle Uydurmanın İncelikleri başlıklı bir söyleşi dizisi başlıyor. Söyleşiler, Hakan Bıçakcı’nın hazırladığı Uydurmanın İncelikleri: Kurmaca Üzerine Kişisel Yaklaşımlar adlı kitapta yaratıcılık üzerine fikirlerini paylaşan yazarları edebiyat meraklılarıyla bir araya getirecek.

Seride, kitapta yer alan yazarlar yaklaşım, yöntem ve önerilerini edebiyat meraklılarıyla paylaşırken, amatör yazarlara yeni kapılar açacak. Her ay gerçekleşecek konuşmalar kapsamında Başar Başarır, Doğu Yücel, Fuat Sevimay, Hakan Günday, İsmail Güzelsoy, Jale Sancak, Mahir Ünsal Eriş, Mario Levi, Mine Söğüt, Murat Özyaşar, Müge İplikçi, Nermin Yıldırım, Seray Şahiner ve Yavuz Ekinci’yi bir araya getirecek.

Serinin ilk konuşması Hakan Bıçakçı moderatörlüğünde yazar Doğu Yücel, İsmail Güzelsoy ve Seray Şahiner’in katılımı ile 21 Şubat Çarşamba günü, saat 19:00’da gerçekleşecek.

​Söyleşiler, Pera Müzesi oditoryumda gerçekleştirilecek etkinlik ücretsiz olacak. Yerler sınırlı olacak ve rezervasyon alınmayacak.

Görsel: Pedro Sánchez Blanco

0
1898
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage