11 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2016

Uluslararası Öykü Festivali

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi, Türkiye’den ve dünyadan en önemli öykü yazarlarını Uluslararası Zeytinburnu Öykü Festivali’nde bir araya getiriyor.

16-20 Şubat tarihleri arasında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Zeytinburnu Öykü Festivali’nde beş gün boyunca, okur-yazar buluşmaları, öykü tiyatrosu, öykü okumaları, hayal kurma atölyesi ve öykü yarışmaları gerçekleştirilecek.

Onursal Başkanlığını Rasim Özdenören’in yaptığı festivale Türkiye’den Hüseyin Su, Cemal Şakar, Ömer Lekesiz, M. Fatih Andı, Köksal Alver, Abdullah Harmancı, Handan Acar Yıldız, Güray Süngü, Naime Erkovan, İsmail Özen, Remzi Şimşek, Mukadder Gemici, İsmail Isparta, Akif Hasan Kaya, Burcu Bayer, Ali Görkem Userin, Yunus Emre Özsaray, Arda Arel, Aykut Ertuğrul, Bünyamin Demirci, Doğukan İşler, Ertuğrul Emin Akgün, Ali Işık, Esra Demirci, Tuna Lütfi Yukay ve Betül Nurata gibi öykü yazarları katılıyor. Festivalin yabancı konukları arasında Afag Mesud, Alek Popov, Ben Okri, Filip Mursel Begović, Hisham Bustani, Mustafa Mestûr, Nenad Joldeski ve Ziad Khaddash yer alıyor.

0
2079
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage