15 OCAK, PAZARTESİ, 2018

Tiyatro Keyfi’nin Programı Sezon Boyunca Dopdolu

Tiyatro Keyfi sezon sonuna kadar programında yer alacak oyunları duyurdu. Çeşitli şehir ve mekânlarda birçok farklı prodüksiyonla temsil verecek olan Tiyatro Keyfi’nin Çocuk İstiyorumTed Bundy ve Gözlerin Ardında Müzikal oyunları öne çıkanlar arasında. Bekir Aksoy'un yazdığı, Turgay Kantürk’ün yönettiği çok ilgi gören komedi Çocuk İstiyorum'da usta oyuncular Çiçek Dilligil, Bekir Aksoy ve Kemal Başar rol alıyor. Onlara genç yetenek Defne Bölükbaşıoğlu eşlik ediyor. Işık tasarımını Yüksel Aymaz, kostüm tasarımını Mine Erbek Gökbuget, müziklerini Bora Öztoprak'ın yaptığı oyun, 27 Ocak’ta CKM Büyük Salon’da olacak.

Dünyanın gördüğü en acımasız seri katil, kurbanlarına öldürdükten sonra tecavüz eden Ted Bundy'nin celladıyla geçirdiği son saatini konu edinen Ted Bundy, dünyada ilk kez Tiyatro Keyfi tarafından sahneye taşınıyor. 24 Ocak günü Duru Tiyatro’da sahnelenecek oyunda Ted Bundy rolünde olan Reha Özcan’a Kemal Başar eşlik ediyor.

Nava Semel’in dünyaca ünlü çarpıcı metni ilk kez Gözlerin Ardında Müzikal ile konser / tiyatro formunda sahneleniyor. ​Ünlü pop sanatçısı Özgün ve orkestrası sanatçının çok bilinen şarkıları ve eser için yeni yaptıkları ile canlı​ ve akustik​ olarak sahnede olacak. Down sendromlu oğlunun doğumundan sonra herkes tarafından yalnız bırakılan anneyi ise Eda Kandulu oynuyor. Seyirciyle iç içe sergilenen ve aynı zamanda bir down sendromu farkındalık projesi de olan eseri Kemal Başar yönetiyor.” Tiyatro Keyfi’nin 17 Şubat tarihinde İstanbul’da prömiyer yapacak olan yeni eseri Gözlerin Ardında Müzikal, Nisan ayında Londra Tiyatro Festivali’nde tek gösterimle, Mayıs ayında ise Uluslararası Jaffa Tiyatro Festivali’nde 3 gösterimle yer alacak. Tiyatro Keyfi’nin takvimine aşağıdan diğer oyunlarla ilgili detaylı bilgilere www.tiyatrokeyfi.com.tr adresinden göz atabilirsiniz.

TAKVİM

16 Ocak Salı - Aşk ve Mucize Ekstravaganza, CKM A Salonu

24 Ocak Çarşamba- Ted Bundy, Duru Tiyatro

26 Ocak Cuma - Camille, Ankara Sanat Tiyatrosu, Ankara

27 Ocak Cumartesi- Çocuk İstiyorum, CKM Büyük Salon

15-16 Şubat Çocuk İstiyorum –Ege Turnesi (İzmir, Ayvalık)

17 Şubat Cumartesi- Gözlerin Ardında Müzikal, Duru Tiyatro

21 Şubat Çocuk İstiyorum, Ankara Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu

22 Şubat –  Çocuk İstiyorum, Ankara Eskişehir

22 Şubat Perşembe- Gözlerin Ardında Müzikal, Borusan Oto Dolmabahçe Sahne

28 Şubat Çarşamba - Çocuk İstiyorum, Duru Tiyatro

1-2-3-4 Mart Çocuk İstiyorum – Güney Turnesi (1 Antakya, 2 İskenderun, 3 Gaziantep, 4 Adana)

8 Mart Perşembe - Gözlerin Ardında Müzikal - Borusan Oto Dolmabahçe Sahne

30 Mart Cuma - Gözlerin Ardında Müzikal - Borusan Oto Dolmabahçe Sahne

27 - 28 -29 Nisan, Çocuk İstiyorum – Londra Türkçe Konuşanlar Tiyatro Festivali 


Eserin biletlerine hizmet bedeli ödemeksizin http://tiyatrolar.com.tr/tiyatrokeyfi linkinden ulaşılabilir. Rezervasyon ve bilgi için topluluğun 05382722379 nolu telefonu aranabilir, bilgi ve yine hizmet bedelsiz biletler için topluluğun www.tiyatrokeyfi.com.tr adresindeki internet sitesi ziyaret edilebilir.

0
2126
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage