06 TEMMUZ, CUMA, 2018

“Tanımsız Hizmetler Bürosu” Sergisi İki Etkinlikle Sona Eriyor

SALT Galata’da 15 Temmuz’a kadar görülebilecek olan “Tanımsız Hizmetler Bürosu” sergisi iki etkinlikle sona eriyor. “Tanımsız Hizmetler Bürosu” sergisi kapsamında düzenlenen programlar herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

13 Temmuz tarihinde David Bernstein ile çay uzmanı Ece Erel'in katılımıyla bir çay seremonisi düzenlenecek. Bernstein’ın, alet edevat gibi görünen ve izleyiciyi olası kullanım alanlarını düşünmeye sevk eden nesnelerle oluşturduğu Obsessys (Merakı Mucip Nesneler) projesi çevresinde gerçekleştirilecek seansta katılımcılar hem sunulan nesnelerle ilişki kurmaya hem de çağrıştırdıkları üzerine sanatçı ve birbirleriyle paylaşım yapmaya davet edilecek.

​14 Temmuz tarihinde ise Gülşah Mursaloğlu eşliğinde, seçili işler mekândaki maddesel boyutlarının yanı sıra üretim amaç, süreç ve sunumlarındaki görünmez bağlantıları bakımından incelenecek. Mursaloğlu, “Tanımsız Hizmetler Bürosu” sergisinden sanat ile sanat dışı olanın ilişkilenme biçimlerini irdeleyen işleri değerlendirmeye sunacak.

0
1680
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage