30 HAZİRAN, CUMA, 2017

Sherlock Holmes'un Başarı Sırları

David Acord’un kaleme aldığı Sherlock Holmes'un Başarı SırlarıUsta Dedektiften Hayat Dersleri isimli kitap Tefrika Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Sherlock Holmes’un yaratıcısı Conan Doyle, gerçek hayattaki dehası ile çevresindeki insanların üstün yeteneğini birleştirerek üstün bir karakter yarattı. David Acord ise Sherlock Holmes’u başarılı kılan niteliklerden yola çıkarak okuyanın dehasını ortaya çıkarmasına yardımcı olacak bu kitabı yazdı.

Acord, bu kitapla sadece Sherlock Holmes ve yaratıcısının karakterlerine eşsiz bir bakış açısı sunmuyor aynı zamanda bazı meziyetleri de keşfetmeyi sağlıyor: Düşündüğünüzden daha hızlı bir şekilde hedeflerinize ulaşmak için doğru ve kesin bilgiye olan tutkunuzu nasıl geliştireceksiniz? Neden üzerinde durulmayan küçük detaylara odaklanmak başarının anahtarıdır? Başkalarının bilmediği şeyleri bilmenin değeri nedir? Neden öne çıkıp övgü toplamalısınız (ölümüne tevazu)? Düşmanınızı takdir etmenin önemi nedir? Neden alt sınıftan insanlarla arkadaşlık etmeliyiz?

0
2048
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage