17 NİSAN, SALI, 2018

Sezon Kapanışı Öncesi İddialı İsimler Salon’da

Salon sezonu kapatmadan hemen önce dopdolu bir programla ziyaretçilerinin ajandalarını meşgul etmeye devam ediyor. Mayıs ayının ilk konuğu ABD’li folk-rock, indie-rock müzisyeni Angel Olsen, 3 ve 4 Mayıs’ta iki gece üst üste Salon’da konser verecek. Olsen’ın ardından sahne Ufuk Beydemir’in olacak. Yeni nesil şarkıcı, besteci ve söz yazarı Ufuk Beydemir, güçlü sesi ve farklı sound’uyla ilk defa 5 Mayıs’ta Salon sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. 9 ve 10 Mayıs, Teksaslı dream pop ve shoegaze grubu Cigarettes After Sex’in sahneyi devralacağı iki konsere ayrıldı. Erken dönem biletleri göz açıp kapayıncaya kadar tükenen Cigarettes After Sex, görsel dünyalarında yakaladıkları sinematik çizgi ve naif erotizmle, çağdaşları arasında benzeri olmayan bir dil üretiyor.

23 Mayıs’ta Belçikalı indie rock grubu Balthazar’ın gitar vokali Jinte Deprez’ın solo projesi J. Bernardt, 25 ve 26 Mayıs’ta ise melankolik şarkı sözleri, dingin melodileri ve naif vokalleriyle Buckley’den miras aldığı duruşuyla Tamino, Salon’da olacak. Salon’da ayın son konuğu elektronik pop ikilisi Sylvan Esso ise İstanbullu hayranlarıyla buluşmak üzere 29 Mayıs’ta sahnede olacak.

​Salon’un yeni sezon programında yer alan sanatçıların şarkılarından oluşturulan çalma listesi, http://spoti.fi/2uiyWnO adresinden takip edilebilir.

0
1740
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage