16 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2017

Sezgin Kaymaz’la Balat’ta Kahve Sohbeti

Edebiyatseverleri yazarlarla ve bir dolu etkinlikle Balat’ta buluşturmayı amaçlayan “Yazarlarla Kahve Sohbetleri” programı Sezgin Kaymaz’la başlıyor. İlk etkinlik 19 Ağustos Cumartesi günü, 14:00 - 16:00 saatleri arasında Olmadık Projeler Atölyesi’nde gerçekleşecek.

Yazarlarla kitapları ve yazarlık serüvenleri üzerine kahve eşliğinde sohbetlerin yapılacağı etkinlik dizisi, ayda iki kez cumartesi günleri 14:00 - 16:00 saatleri arasında Olmadık Projeler Atölyesi’nde gerçekleştirilecek.

​Yazarlarla Kahve Sohbetleri, okuma ve yazma tutkunlarını Balat’ta buluşturacak üç aylık bir program kapsamında düzenleniyor. Yeni nesil yazar platformu Yazım Kılavuzu ile Olmadık Projeler’in hayata geçirdiği program, her çarşamba 19:00 - 21:00 ve cumartesi günleri 14:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ekim sonuna kadar devam edecek program kapsamındaki “Hikâyeye Dair Her Şey” ve “Editörlerle Baş Başa” etkinlikleri, yazmaya meraklı olan herkese açık olacak. Program kapsamında ayrıca; sevilen klasik eserlerdeki karakterler, tiyatro sanatçıları tarafından canlandırılarak ete kemiğe büründürülecek. Etkinlikler, Olmadık Projeler Atölyesi’nin kütüphane alanında düzenlenecek.

0
1642
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage