04 EKİM, PERŞEMBE, 2018

Sanatın Renkleri İş Sanat’ta

Bu yıl 19’uncu yılını kutlayan, “Hep Sanat, Her Renk Sanat” sloganıyla programını sunan İş Sanat konserleri yeni sezonu 8 Kasım’da Anu Tali yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile açıyor.

Klasik müzikten caza, dünya müziğinden dans gösterilerine, yerli projelerden şiir dinletilerine ve çocuk oyunlarına uzanan pek çok etkinlik yedi ay boyunca İş Sanat’ta sanatseverleri bekliyor olacak. Yeni sezon, İş Sanat’ın Parlayan Yıldızlar serisindeki genç sanatçılar Emir Kemancı ve Gamze Erengönül’ün vereceği açılış konseriyle 8 Kasım akşamı başlayacak. Daha sonra sahne Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’na bırakılacak. Önümüzdeki yedi ay boyunca ise klasik ve caz müziğin tınılarını İş Sanat’ta duyuyor olacağız.

19 Şubat Salı akşamı karanlık salonları punk müzikle harmanlayan sıra dışı performansıyla The Tiger Lillies sahnede olacak. 27 Şubat Çarşamba akşamı ise İş Sanat’ta caz müziğin efsane ismi 10 Grammy, 1 Emmy ödüllü Arturo Sandoval sahne alacak. Yerli projeler serisinde 15 Mart Cuma akşamı piyanist ve besteci Sabri Tuluğ Tırpan’a anlatımıyla Yetkin Dikinciler eşlik edecek.

Konser programının açıklandığı gecede İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten: “İş Bankası, ana faaliyetinin yanında ülkemiz için toplumsal fayda üretmek üzere kültüre, sanata katkı sağlamayı da en önemli görevlerinden biri olarak görüyor” derken Sanat Yönetmeni Defne Turaç ise İş Sanat’ın yeni sezonunu büyük bir heyecanla hazırladıklarını, tüm sanatseverleri etkinliklerinde görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Konser biletleri 8 Ekim’de İş Sanat Ana Gişesi’nden ve Biletix üzerinden temin edilebilecek.

0
1213
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage