08 ARALIK, CUMA, 2017

Salon’dan Keşfetmeye Değer Yeni Sezon Programı

Salon, yeni yılda, İstanbul’a ilk defa konuk olacak beklenen isimlerin yanı sıra, daha önce ilk defa Salon’da izlediğimiz en gözde isimleri de İstanbullu müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Sesini duyan herkesin içini okşayan, Arjantin kökenli İsveçli şarkıcı ve söz yazarı José González, yeni jenerasyon müzisyenlerin harika çocuğu, alternatif müzik ve hip-hop sahnesinin son yeteneklerinden King Krule, caz piyano ve deneysel müzik alanında deha niteliğinde çok yönlü bir sanatçı olan Alman piyanist Martin Kohlstedt, 2016 sonunda Salon’da verdikleri konserle herkesi kendilerine hayran bırakan şimdi ise yeni albümlerinin turnesi kapsamında bir kez daha müzikseveri selamlayacak olan Khruangbin, Kiasmos’u sevenlerin kulaklarından eksik etmediği Stimming x Lambert, Teksaslı enstrümantal/deneysel müzik grubu Balmorhea, caz, indie ve folk’u birleştiren Danimarkalı grup Girls in Airports, ABD’li folk-rock, indie-rock müzisyeni Angel Olsen ve ABD’li elektronik pop ikilisi Sylvan Esso Salon’un 2018 programında yer alan ilk isimler. Çok daha fazla sürprizle 2018’de dinleyicisini mutlu etmeye hazırlanan Salon’un programında yer alan sanatçıların şarkılarından oluşan çalma listesi, http://spoti.fi/2uiyWnO adresinden takip edilebilir.

​Salon’un 2018 programının biletleri 12 Aralık Salı günü saat 10.30’da satışa çıkacak. Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir. (İKSV ana gişesi Pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açıktır.) Öğrenci biletleri ana gişe İKSV'den temin edilebilir, etkinlik kapasitesi el verdiği sürece öğrenciler sınırsız sayıda indirimli bilet satın alabilirler. Salon’un yeni programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için saloniksv.com adresine göz atabilirsiniz.

0
1596
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage