09 AĞUSTOS, CUMA, 2019

Red Bull Music Festival İstanbul’un Konsept Gecelerinde Yer Alacak İsimler Açıklandı

Pozitif organizasyonuyla bu sene ikincisi düzenlenecek Red Bull Music Festival İstanbul’un 5 konsept gecesinde yer alacak sanatçılar açıklandı. 1-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festivalin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Afrika ezgilerini 3 Ekim Perşembe gecesi Feriye’ye taşıyacak ‘’Alpha Beat Night’’ başkonsept gecesinin ilkini oluşturacak. Gecede dans ve rap müziğini harmanlayan Ganalı müzisyen Ata Kak, Ammar 808 ve Undomondo konser verecek. Afrika ezgilerini 4 Ekim Cuma gecesi Deniz Müzesi’nde ‘’Aposynthesis Night’’ izleyecek. Synthesizer odaklı konseptte Demdike Stare, Michael England, Stellar OM Source, Lucrecia Dalt ve Akkor yer alacak.  

5 Ekim Cumartesi akşamı ‘’Kan Kardeşler Gecesi’’ konseptinde rap dünyasından üç nesil bir araya gelecek. İstanbul-Berlin arası bir hip hop köprüsü kuracak isimler arasında Ceza, Kabus Kerim, MC Defkhan, Khontkar, Baneva, DJ Lil Zey ve DJ Big Poppa yer alacak. 11 Ekim Cuma akşamı Moda Sahnesi iş birliğiyle dans, stil ve müzik ‘’Ballroom Night’’ta bir araya gelecek. Gecede Linn da Quebrada, Lyzza, House of Ninja dans grubu, Kübra Uzun, Cake Mosque, Dudakların Cengi ve Berk Çakmakçı yer alacak.

Festival son konsepti ‘’Futurave Night’’ ile 12 Ekim Cumartesi günü sona erecek. Rave kültürünün gelecekte nasıl şekilleneciğine Volkswagen Arena’da şahit olunacak gecede Laurel Halo, Kode9, Function, Overmono, Knonx-om-Pax, Afrodeutsche, Shanti Celeste, Dasha Rush, Y.Unan, Fluctuosa ve Golem sahne alacak.  

​Festivale ev sahipliği yapacak olan Red Bull House of Music ise Akaretler 37-39 adresinde 15 gün boyunca radyo programları, söyleşiler, atölyeler ve karma bir fotoğraf sergisine yer verecek. Ayrıca Red Bull Music Festival İstanbul için özel olarak tasarlanan Red Bull kutularında yer alan QR kodlarını okutan ya da www.redbull.com/rbmfistanbul adresine girenler de katılmak istedikleri gecelerin biletlerini yüzde 25 indirimle alma şansını yakalayacak.

0
1803
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage