06 EYLÜL, CUMA, 2019

Paris Cite Internationale des Arts 2020 Yılı Misafir Sanatçılarını Bekliyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından yürütülen Paris Cité Internationale des Arts’ın misafir sanatçı programının Türkiye Atölyesi için 2020 yılı Ocak-Mart, Nisan-Haziran, Temmuz-Eylül ve Ekim-Aralık dönemleri için başvurular başladı. Görsel sanatlar alanında, deneysel film, tasarım, performatif sanatlar gibi farklı disiplinlerde çalışan herkes programa başvurabilir.

Sanatçılara üçer aylık dönemlerde Paris’te yaşama ve çalışma imkânı sunan atölye, 2009’dan bu yana Türkiye’den 43 sanatçıyı misafir etti. Atölyeye katılmak isteyen sanatçıların başvuru formuna ek olarak, işlerinden seçkilerin olduğu bir portfolyo, niyet mektubu ve özgeçmişlerini 23 Eylül Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar citedesarts@iksv.org adresine göndermeleri gerekiyor.

​Cité Internationale des Arts misafir sanatçı programına davet edilecek sanatçıların seçimi İKSV Yurtdışı Projeler bölümü koordinasyonunda, açık çağrı sistemiyle yapılıyor. Başvuruların sonuçları İKSV’nin internet sitesi ve İKSV sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

0
3039
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage