25 MART, PAZARTESİ, 2019

Netflix’in Yeni Türk Orijinal Dizisi: Atiye

Netflix’in merakla beklenen ikinci Türk orijinal dizisi Atiye’nin çekimleri başladı. Beren Saat’in başrolünü oynadığı dizi, sekiz bölümden oluşuyor. Gizem-drama türündeki dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi yer alıyor.

Onur Güvenatam yaratıcılığında hayata geçirilen projenin yapımcılığını Alex Sutherland, baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit’in senaristliğini üstlendiği diziyi Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık yönetiyor.

Atiye dizisi Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı kitabından esinlenleniyor. Ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sakin ve mutlu bir hayat süren Atiye’nin hayatı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle değişiyor. Kazı çalışmalarında arkeolog Erhan ile keşfettikleri sembol ona gizemli bir kapı açıyor. Antik tapınakta geçmişini aramaya karar veren Atiye, geçmişle geleceği, gerçek ile ruhaniyi sorguluyor. İstanbul, Göbeklitepe ve Güneydoğu Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde çekimleri devam eden dizinin bu yıl gösterime girmesi planlanıyor. 

0
4412
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage