12 OCAK, CUMA, 2018

Müzikten İlham Alan Bir Akşam Yemeği

Soho House Istanbul, bu Pazar günü (14 Ocak) PALM ekibiyle birlikte, üyelerine yemek etrafında kurgulanan çok özel bir etkinlik sunmaya hazırlanıyor. Palm ekibi etkinliği şöyle anlatıyor: 

“Yemek tadıyla olduğu kadar görselliğiyle, kokusuyla, dokusuyla, hikâyesiyle birçok duyuya hitap eden bir deneyim. Doğayla son derece iç içe olmasının yanı sıra müzik, tasarım, sanat, birçok yaratıcı disiplinle de iç içe, pek çok ifade biçimine ilham olmuş. Biz yaratıcı fikirleri bir sofra etrafında bir araya getirmeyi istedik. Samimi buluşmaların, uzun sohbetlerin yapıldığı, birçok yeni fikrin doğduğu sofralarda yaratıcı fikirleri bir araya getirmeyi düşündük ve ortaya neler çıkabileceğini görmeyi ve Soho House üyeleriyle paylaşmayı istedik.”

Soho House İstanbul’un şefi Gürcan Gülmez ve müzisyen Lara Di Lara birlikte yemeğin yaratım süreci ve sunumunda yeni yollar keşfettikleri bu menüyü, özel bir performansla Soho House üyeleriyle buluşturuyor. PALM ekibi sözlerine şöyle devam ediyor:

​“Yemek ve müzik herkesi bir araya getiren ortak bir dil. Bu yemekte öncelikle tatların ve müziğin buluştuğu, bol sohbetli ve keyifli bir buluşma bizi bekliyor. Bu yemeği hazırlarken Gürcan ve Dilara ile bir araya gelip bolca sohbet ettiler. Sevdikleri yemeklerden, dinlediğimiz müziklerden bahsettiler, kendi işlerini ortaya koyarken nelerden ilham aldıklarını konuştular. Doğa her ikisinin de ilham kaynağı. Dilara’nın şarkılarında doğayı nasıl hikâyeleştirdiğinden yola çıkarak Gürcan da doğanın sunduklarını farklı lezzetlere dönüştürdü. Dilara’nın Buluşmuşuz Aslında, Denizin Kralları, Bencil, Hayvanlar Alemi ve Aşık şarkılarının hikâyeleri bu menüde farklı tatlar aracılığıyla anlatılıyor.”

0
1941
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage