07 KASIM, CUMARTESİ, 2015

Mixer Sıraselviler’e Taşınıyor

Kurulduğu günden bu yana hem genç sanatçıları keşfetmeyi hem de sanat eserlerine erişilebilirliği kolaylaştırmayı amaç edinen Mixer taşınıyor. Bağımsız sanatçılarla yürüttüğü işbirliği, geliştirdiği projeler ve koleksiyonerlik kavramına getirdiği bakışla dinamik ve özgün bir sanat platformu olan galeri, üçüncü yaşını Sıraselviler Caddesi’nde yer alan yeni mekânıyla kutlayacak.

Mixer, yeni mekânında önceden yürüttüğü sergi turları, ArtWriting Turkey, ARTLAB gibi projelerine; geliştirmekte olduğu değişik projeleri de ekleyerek sanat takipçilerinin sıkça uğrayacağı bir mekân olmayı hedefliyor. Söz konusu yenilikçi yapısını, mekânın mimarisiyle de tamamladığı farklı bir galeri tasarımı ortaya koymayı amaçlayan galeri, mekânındaki hacimsel büyümeyi, niteliksel bir büyümeye de çeviriyor. Zenginleştirdiği ve genişlettiği içeriğiyle çok daha kapsayıcı bir zeminde ilerlemeye hazırlanıyor.

Mixer, yeni mekânının kapılarını 3 Aralık tarihinde başlayacak "Non-linear Future" sergisi ile açacak. Gelecek kurgusunu ütopik ve distopik bağlamda tartışmaya açacağı yeni mekânının ilk sergisiyle sanatseverlere yeni bir rota çizecek olan Mixer, Sıraselviler no:35’deki yerleşkesinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

0
2923
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage