02 ŞUBAT, CUMA, 2018

Mısır Apartmanı’nda Yeni Bir Parti: Circle.8*

Global tekno sahnesinde son yıllarda ismini fazlaca duyurmaya başlayan İtalyan artist Kaiser, uluslararası sanatçı değiş- tokuş projesi olan circle.8*in ilk loop'u için 3 Şubat 2018 Cumartesi gecesi İstanbul’da müziğin sesini açacak.

Daha önce Berlin’in ünlü gece klübü Tresor, Nautilus Club, Arena Club gibi sahnelerde çalma fırsatı bulmuş olan prodüktör çalışmalarını 2011'den bu yana, aralarında Animal Farm, Labrynth, Planet Rhythm gibi isimlerin de bulunduğu çeşitli plak şirketlerinden yayımladı.

​Kaiser’in setlerinde ve prodüksiyonlarında genel olarak takip ettiği üzere, hipnotik ve über-groovy bir İtalyan teknosu, Mısır Apartmanı’ndaki MAMA'da olacak. Geceyi Sublime Porte ve Circuit Room kurucularından olan ve Havantepe ismiyle müzik yapıp plak çeviren Ismail Genç başlatacak. Stuttgart doğumlu DJ’in prodüksiyonları minimal dub ve eski Detroit/Berlin esinlenmeli experimental techno gibi türler etrafında oluşuyor. İstanbul'un ilk audio/visual plak şirketi avosync'in kurucularından HICCUP ise gecenin sonunda kabini devralacak.

0
2152
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle