14 NİSAN, CUMARTESİ, 2018
Mamut Art Project, Krüw Seçkisi ve Sanat Performanslarını İftiharla Sunar!

Bartu Kaan Özdişci - Magenta Days\'Lili\'

Mamut Art Project, Krüw Seçkisi ve Sanat Performanslarını İftiharla Sunar!

Nconen - Not a Worker


Mamut Art Project, Krüw Seçkisi ve Sanat Performanslarını İftiharla Sunar!

Mamut Art Project altıncı yılına girdi! Bağımsız ve genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunarken; koleksiyonerler, galeri yöneticileri, küratörler ve sanatseverler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project’te bu yıl alternatif sanat kolektifi Krüw’ün özel serigrafi seçkisi ve “Maddesiz?” performansları sergilenecek. Bin başvuru içinden seçilen 50 genç sanatçının 400 eseri 26-29 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta sanatseverlere sunulacak.

Bağımsız ve genç sanatçıların eserlerinin sergilendiği ulaşılabilir sanat etkinliği Mamut Art Project’te bu yıl 50 genç sanatçının 400 eserinin yanı sıra alternatif sanat kolektifi Krüw’ün özel serigrafi seçkisi “Mythz” ile Seyhan Musaoğlu ve Simge Burhanoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanan Mamut Performansları yer alacak.

​Seyhan Musaoğlu ve Simge Burhanoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanan Mamut Performansları’nın bu seneki teması ise “Maddesiz?” olarak belirlendi. Gelen başvurular arasından seçilen 6 performansın sunulacağı bu edisyonda ilk defa, sergilenen performansları tekrar gerçekleştirme hakkı da satışa sunulacak.

Konu Kapak: Esra Özdoğan -  Aile Albümü

0
1797
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage