13 MART, SALI, 2018

Küçük Ama Büyük Yalanlar

Liane Moriarty’nin dünya çapında altı milyondan fazla okura ulaşan kitabı Küçük Ama Büyük Yalanlar, hep kitap etiketiyle 16 Mart’ta İstem Erdener’in çevirisiyle dilimizde yayımlanacak.

New York Times Çok Satanlar Listesi’nde 1 numaraya yerleşen roman aynı zamanda, başrollerinde Nicole Kidman ile Reese Witherspoon’un oynadığı bir televizyon dizisine uyarlandı. Küçük Ama Büyük Yalanlar (Big Little Lies), üç kadının çocuklarının karıştığı küçük bir olayın nasıl kontrolden çıktığını anlatan, soluksuz okunacak gerilim dolu bir roman.

​Yalnız bir anne olan ve şehre yeni taşınan Jane’in küçük bir oğlu ve beş yıldır sakladığı bir sırrı var. Diğer iki anne; her şeyi hatırlayan ve hiçbir şeyi affetmeyen Madeline ve herkesin durup bir kez daha bakacağı kadar güzel ama huzursuz Celeste, okulun ilk günü Jane’i kanatları altına alıyorlar. Elbette onların da kendilerine göre sırları var. Ancak bu üç kadının çocuklarının karıştığı küçük bir olay çabucak büyüyecek, okul bahçesindeki fısıltılar kötü niyetli dedikodulara dönüşecek ve artık kimse neyin doğru, neyin yalan olduğunu bilemez hale gelecek.

0
5781
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage