31 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2015

Köprüde Buluşmalar Başvuruları Bekliyor

35. İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenecek Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi 9. dönem proje başvuruları başladı.

Atölyeye katılacak filmlerin geniş bir seçki oluşturabilmesi için filmlerin tür sineması (korku, fantastik vs), çocuk filmleri, belgeseller, komedi gibi farklı konu ve türlerde projelerden olması tercih edilecek. Atölyede seçilen projelerin yönetmen, senarist ve yapımcıları için her yıl verilen ön hazırlık ve sunum teknikleri eğitimine ek olarak geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen kapsamlı bir çalışma yapılacak. Ön çalışmanın ardından yönetmen, yapımcı ve varsa senaristler uluslararası sinema profesyonellerine projelerini sunacaklar.

Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi başvuruları 4 Ocak 2016’da sona erecek. Atölye 13-14 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Başvuru sırasında izlenmesi gereken adımlar için buraya; atölyeye başvuru yapmak için buraya; ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Sorularınız içinse onthebridge@iksv.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Atölyenin kazananlarını bekleyen ödüller:

* Köprüde Buluşmalar 10.000 USD destek ödülü,
* Melodika Ses Post Prodüksiyon Ödülü (Filmin ses post-prodüksiyonun tamamını kapsamaktadır.)
* CNC (Fransa Ulusal Film Merkezi) 10.000 Avro destek ödülü
* MFI (Akdeniz Film Enstitüsü)Senaryo Atölyesi Ödülü (Yunan adalarında iki kere düzenlenecek senaryo atölyesi ve ardından online yapılacak senaryo danışmanlığını içerir.)

0
2736
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage