09 MAYIS, SALI, 2017

Kadınlar Anneliği Anlatıyor: Anne Olunca Anlarsın

Leyla ile MecnunBen de ÖzledimKara Bela ve Bana Masal Anlatma başta olmak üzere yazdığı ve yönettiği birçok film ve diziyle tanıdığımız Burak Aksak, geçtiğimiz Mart ayında  Küsurat Yayınları ile yayıncılık dünyasına adım atmıştı.

Yayınevinin ilk kitabı Selçuk Aydemir’in kaleme aldığı Liseden Arkadaşlar olmuştu. Şimdi de ikinci kitabı Büşra Hacısalihoğlu ve Tuğçe Yılmaz’ın derlediği Anne Olunca Anlarsın ile okuyucuyu buluşturacak.

Kitapta farklı yaş ve meslek grubundan 33 kadın anneliği anlatıyor. Kitapta yer alan anneler: Akasya Asıltürkmen, Aslı Güneş, Ayfer Alkan, Ayhan Hacısalihoğlu, Ayşenur Topyıldız, Belçim Bilgin, Bige Daruga Çalışkan, Birgül Özcan, Emel Müftüoğlu, Filiz Öcal, Gülçin Salacan, Hande Birsay, Hilal Atraf, İlknur Özcan, Melike Batukan, Melis Kaygılaroğlu, Meltem Kazaz, Meryem Uzerli, Nefise Karatay, Nesrin Ercan, Nur Özkan, Nursel Aksak, Özlem Kaymaz, Pelin Akgün, Şadiye Aydemir, Şansım Adalı, Şenay Ayoğlu, Songül Toprak Özsan, Şebnem Aşkın, Yonca Lodi, Wilma Elles ve Zümrüt Arol Bekçe.

9 Mayıs’ta raflarda yerini alacak kitabın geliri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde; çocuk evleri, sevgi evleri ve rehabilitasyon merkezleri açmak ve halihazırda varolan çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla çalışan Mika-Der’e (Minik Kalplerle El Ele Derneği) bağışlanacak.

0
2346
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage