07 EKİM, CUMARTESİ, 2017

Kadın Vokaller Babylon’u Ele Geçiriyor

Radyo Eksen DJ’leri 7 Ekim Cumartesi gecesi saat 22.00’da sezonun ilk Radyo Eksen Partisi için Babylon’a gelecek. DJ’ler indie rock’tan ska’ya, punk’tan hip-hop’a uzanan sınırsız seçkileriyle katılımcıları geç saatlere kadar dans pistinde tutacaklar.

İzlandalı müzisyen Sóley, yeni albümü Endless Summer’ın konseri için Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.30’da Babylon’da sahne alacak. Indie müzik grupları Seabear ve Sin Fang’dan tanıdığımız Sóley; Stefánsdóttir, Sigur Rós ve Múm gibi isimlerden ilham alıyor.

Yerel ezgilerle popüler cazı buluşturan Jehan Barbur, 12 Ekim Perşembe akşamı saat 21.30’da Babylon takipçileriyle buluşuyor. Albümlerinde fikir ve hikâyelerine tanık olunan Jehan Barbur, dördüncü solo albümü Sizler Hiç Yokken ile müzikal yolculuğuna devam ediyor.

​Doğu-Batı sentezi oluşturan müziği ve renkli performansıyla izleyicilerini kendine hayran bırakan Gaye Su Akyol, 13 Ekim Cuma akşamı saat 22.30’da Babylon’da bir kez daha hayranlarıyla bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıl Hologram İmparatorluğu’nu yayımlayan Gaye Su Akyol; bas, davul, gitar triosuna eklediği yerel çalgılara eşlik ediyor.

0
2487
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage