25 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2018

Kadıköy'de 7 Mekânda 13 Farklı Performans

28 Nisan Cumartesi gecesi Kadıköy’de gerçekleşecek olan Burn X Kadıköy etkinliğinde müzikseverler, 7 farklı mekânda, 13 DJ ile buluşabilecek. Kadıköy’deki etkinlik mekânları Dunia, Hera, Karga, NYX, Punch, Stereogun ve Wunder olacak ve tek biletle 7 ayrı mekâna giriş-çıkış yapılabilecek.

Farklı DJ'lerin performanslarını dinleyebileceğiniz bu mini-festival, 18:00’de İlker Aksungar’ın Wunder’deki performansıyla başlayacak. Eşzamanlı performansların gerçekleşeceği Burn X Kadıköy etkinliğinde, Kadife Sokak’ta yer alan Dunia’da Utkanj ve Nofrost sahne alacak. Evrim de Evrim elektronik müziğiyle Hera’da olurken Karga’da ise Bach ve Servus sahne alacak. NYX, festival tadındaki bu özel gecede Discolog ve Kozmonotosman’a ev sahipliği yapacak. Punch’ın mikserlerinin başında ise Furkan Kurt ve Procombo performanslarını sergileyecekler. Ghetto Days ve Radyo Modyan ise Stereogun’da müzikseverlerle olacak.

​Burn Enerji İçeceği'nin katkılarıyla gerçekleşen etkinliği detaylarına https://www.facebook.com/BurnEnergy.tr/ adresinden göz atabilirsiniz.

0
1211
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage