23 HAZİRAN, CUMA, 2017

İthaki Akademi Yaz Söyleşileri Devam Ediyor!

Kültür-sanat alanında farklı disiplinlerden isimleri farklı yaş ve deneyimlerdeki katılımcılarla buluşturan İthaki Akademi’nin haziran itibariyle başladığı “İthaki Akademi Yaz Söyleşileri” başlıklı söyleşi dizisi temmuz ayında da devam edecek.

Yaz söyleşilerinin temmuz ayında ilk konuğu Fuat Sevimay olacak. 1 Temmuz Cumartesi, saat 15.00’te Sevimay, son kitabı Kapalıçarşı ve çeviri üzerine gerçekleştireceği söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak. Ayın ikinci söyleşisi 8 Temmuz Cumartesi, saat 15.00’te Zeynep Kaçar ile olacak. Tiyatrocu yanıyla tanıdığımız Kaçar, geçtiğimiz aylarda Sel Yayıncılık etiketiyle yayımladığı kitabı Kabuk ve tiyatro üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.

Temmuz ayının diğer yarısındaki söyleşilerden biri Buket Uzuner ile gerçekleşecek. 22 Temmuz Cumartesi, saat 15.00’te başlayacak söyleşide Uzuner, “Kediler Edebiyatta Neyin Sembolüdür?” sorusu üzerinde duracak. Ayın son söyleşisi ise “Kadın Yazını ve Dilin Olanakları” başlıklı söyleşi olacak. 29 Temmuz Cumartesi, saat 15.00’te gerçekleşecek söyleşide Nazlı Karabıyıkoğlu ve Nil Sakman konuşmacı olarak yer alacak. Moderatörülüğünü Ayla Duru’nun üstlendiği söyleşilere katılım ücretsiz olacak.

0
2008
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage