17 ARALIK, PAZARTESİ, 2018

İş Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri

İş Sanat Konser Salonu ocak ayında dünya sahnelerinin aranan isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 2019 yılı konserleri Senede Bir Gün konseri ile başlıyor. Serdar Yalçın’ın düzenlemelerinden oluşan konserde Opera Oda Orkestrası eşliğinde vals ve tango eserleri seslendirilecek. Etkinlik 4 Ocak tarihinde İş Sanat Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

Klasik müzik dünyasında beğeniyle bahsedilen mandolin sanatçısı Avi Avital, oda orkestrası Cappella Gabetta ile Barok’tan 20. yüzyıla uzun bir repertuvarla dinleyicilerle buluşacak. Etkinlik 9 Ocak tarihinde İş Sanat’ta gerçekleşecek.

Atilla Birkiye’nin hazırladığı, Tilbe Saran ve Hakan Gerçek’in önemli şairlerin şiirlerini seslendireceği İstanbul Şiirleri müzik eşliğinde seyirciye sunulacak. İstanbul’a dair şiirlerin dinlenebileceği dinleti 14 Ocak tarihinde İş Sanat’ta gerçekleşecek.

Caz müziğin en dikkat çeken isimlerinden İspanyol piyanist ve besteci Ariadna Castellanos, Flamenko ve cazı harmanlayarak klasik teknik ve doğaçlamayı bir arada sunduğu stiliyle İstanbul’daki hayranlarıyla buluşacak. Sanatçının İstanbul’daki ilk konseri 25 Ocak tarihinde İş Sanat Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

Yekta Kopan’ın kaleme aldığı, Serdar Biliş’in yönettiği, müziklerini Çiğden Erken, kostümlerini Tomris Kuzu, kareografisini Tuğçe Tuna, sahne ve dekor tasarımını Cem Yılmazer’in üstlendiği müzikli masal serisi Evvel Zaman Dışından Masallar’ın sevilen oyunu Orman Lokantası, Sevinç Erbulak’ın anlatıcılığıyla gerçekleşecek. Oyun 27 Ocak tarihinde görülebilecek.

Genç kemancı Deniz Yakın ve piyanist Yekta Elmas, Milli Reasürans’ta Parlayan Yıldızlar serisiyle dinleyenlerle buluşacak. Konser 28 Ocak tarihinde Milli Reasürans’ta gerçekleşecek.

0
1627
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage