19 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2019

Haydi Herkes Okula

İtalya’nın sevilen, bol ödüllü çocuk kitapları yazarı ve çizeri Nicoletta Costa’nın çocukların okuldaki günlük yaşamını anlattığı “Haydi Herkes Okula” serisinin dört kitabı Sınıfa Hoş Geldiniz!, Yaşasın Kitaplar!, Eyvah Yemekhane ve Ben Annemi İsterim, Mahir Ünsal Eriş’in İtalyanca aslından çevirisiyle hep kitap etiketiyle 23 Ağustos’ta yayımlanacak.

6 yaş ve üzeri çocukların okuma becerisini geliştirmek ve bağımsız birer okur olmaları yolunda onlara kolaylık sağlamak amacıyla kaleme alınan dizide çocukların okul hayatında karşılaştıkları sıkıntı veren konular da ele alınıyor. Dizi, tasarımı, metin yoğunluğu ve kullanılan fontuyla, okuma yazmayı öğrenen çocuklara destek oluyor.

Haydi Herkes Okula Sınıfa Hoş Geldiniz!:
Sıralar arasındaki ilk gün, arkadaşlarla buluşma, öğretmenlerle tanışma ve teneffüs saati…

Haydi Herkes Okula Yaşasın Kitaplar!:
Okulda kütüphane açılışı yapılıyor, çocuklar kitaplarını seçiyor. Hatta okumayı sevmediğini söyleyenler bile…

Haydi Herkes Okula Eyvah Yemekhane:
Yemekhanede bugün Niko'nun sevmediği yemek çıkmıştı. Niko, ya mızmız diye çağrılmaya katlanacak ya da sevmediği yemeği yiyecekti. Seçim o kadar da zor değildi.

Haydi Herkes Okula Ben Annemi İsterim:

Pınar ilk defa annesinden birkaç gün ayrı kalacak. Annesinin özlemiyle dolup taştığında yardımına öğretmeni ve arkadaşları koşuyor. Güzel bir şarkı öğrenmek her zaman iyi gelir.

0
2375
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage