29 HAZİRAN, CUMA, 2018

Hayal Mühendisi Çocukların Eğitici ve Eğlenceli Dünyası

Imagineer Kids, 06 Temmuz Cuma günü Türkiye’de çocuklarla ilk defa buluşacak olan ‘’Cartoon Network Bilinmeyenler Dünyası’’ sergisi ile 42 Maslak’ta açılıyor. Imagineer Kids, çocukların günlük ve her zaman karşılaştığımız fakat sebebini bilmediğimiz ilginç bilgileri, eğlenceli bir şekilde deneyimleyerek öğrenmesini amaçlıyor. Imagine (hayal et) ve engineer (mühendis) kelimelerinin birleşmesinden doğan Imagineer Kids, teknoloji dünyasına doğan, eğlenceyi teknoloji ile bir arada yaşayan çocukların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan çeşitli aktiviteler düzenleyecek.

Çocuklar sergide bir muz ile DNA’larının yüzde ellisinin aynı olduğunu, saçlarımızın neden beyazladığını, kutup ayılarının aslında siyah olduğunu Power Puff Girls’ün, Ben 10’in, Adventure Time’ın, Gumball’un ve Kafadar Ayılar’ın karakterlerinden öğrenecekler.

Eğlenirken öğrenmeyi odak noktasına alan Imagineer Kids, “Edutainment” konseptiyle 4-12 yaş grubu çocuklara kendi okul müfredatıyla uyumlu ve STEAM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Sanat-Matematik) eşliğinde bir deneyim imkânı sunmayı amaçlıyor. Ayrıca 0-3 yaş çocuklara yönelik özel modülleri de bulunuyor.

​Eğitim ve çocuk pedagojisinde uzman kadronun gözetimi eşliğinde hazırlanan özgün içerikleriyle Imagineer Kids, 06 Temmuz’dan itibaren ziyaret edilebilecek.

0
3255
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage