04 AĞUSTOS, SALI, 2015

halka sanat, Çocukluk Hikayelerinizi Paylaşmaya Çağırıyor

halka sanat projesi rezidans sanatçıları Regina Dürig ve Christian Müller ile  09 Ağustos Pazar günü, saat 19:00’da iki farklı projeden oluşan bir etkinlik sunuyor. Etkinliğin ilk bölümü şiirsel belgesel olan "Çocukluk Hikayeleri", ikinci bölümü ise doğaçlamayla yapılacak canlı performans "Envanter".

Etkinliğin ilk bölümü farklı toplumlardan çocuk hikayelerinin konu edildiği sesli drama serisi “Çocukluk Hikayeleri” belgesel dizisi. Pazar günü ilk ayağı “Çocukluk Hikayeleri/ Çin” olan gösterim 80’li 90’lı yıllarda Çin’de toplanan hikayelerden oluşuyor ve kentsel yaşamda orta sınıf ailelerin yaşayışı  hakkında bilgi veriyor. Gösterim İngilizce versiyonuyla yapılacak. Projenin ikinci ayağı İstanbul’a adanmış. Sanatçılar bu projeyi tamamlamak için, çocukluğu hakkındaki 12 soruluk formu doldurmak isteyen gönülleri çağırıyor. Formu online olarak sanatçılara gönderebilir veya pazar günü etkinliğe katılarak sanatçılara teslim edebilirsiniz. Form için: https://podio.com/webforms/13017578/887179

İkinci bölüm ise "Envanter", lirik düz yazıların toplanmasından oluşan görünen ve görünmeyen dünyaları araştıran bir performanslar bütünüdür. Bu performansta Regina İngilizce ve Almanca metinler okurken, Christian elektronik müzik sisteminde kendi müziğini oluşturacak.

Atölyeye katılmak için tıklayarak formu doldurup gönderebilirsiniz.

0
2081
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage