03 KASIM, CUMARTESİ, 2018

“Great Alone Better Together” Kadıköy Havuz / Bina’da

adidas Originals, “Great Alone Better Together” felsefesi üzerine kurduğu ve arşivlerdeki en iyi spor ayakkabı teknolojilerini bir araya getirerek yarattığı P.O.D System’i Kadıköy Havuz / Bina’da, Bant Mag küratörlüğünde oluşturulan özel bir sergi ile tanıtıyor.

Başarılı işlere imza atan, her biri farklı disiplinlerdeki sanatçıların, bir araya gelip ortak bir çalışma yaptığı sergi fotoğraf, illüstrasyon, graffiti ve grafik çalışmalarından oluşuyor. Sergide fotoğraf sanatçıları Aylin Güngör, Begüm Yamanlar ve Kıvılcım Güngör; illüstrasyonlarıyla Baysan Yüksel, C.M.Kösemen ve Sadi Güran; graffiti çalışmalarıyla Cins, Eskreyn ve Furkan Nuka Birgün ve son olarak da yerleştirmeleri ile Amir Jamshidi, Berk Çakmakçı ve Beyza Uçak yer alıyor. 

Kolektif hafızadan ilham alan ve üç önemli teknolojinin bir araya gelmesinden oluşan P.O.D System yenilikçi tarzını pekiştiriyor. Birden fazla kaynaktan ilham alıp, onları tek bir tasarımda bir araya getiren P.O.D. System, sneaker severlere tasarım aşamasından ürünün oluşumuna kadar farklı kaynakların nasıl bir araya geldiğini ve mükemmel bir birliktelik oluşturduğunu anlatmayı hedefliyor.

Sergi, Kadıköy’de bulunan Bina / Havuzda 9 Kasım’a kadar ücretsiz olarak gezilebilecek.

0
1370
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage