14 HAZİRAN, ÇARŞAMBA, 2017

Gerçeküstü Bir Tecrübeye Davetlisiniz!

The Pill bünyesindeki sekizinci sergi olan “Surreal House”, disiplinlearası bir bakışla “ev”in gücünü ve gizemini mercek altına alıyor. Sürrealizmin izinin sürüldüğü sergi; sanatçıları, şairleri, mimarları ve tasarımcıları bir araya getiriyor.

Hayaller, korkular ve arzular… Sergi, inşa ettiği geçici “ev” ile ziyaretçilerini şiir, perspektif ve sürrealizm dolu deneysel bir maceraya davet ediyor. 20. yüzyıl modernizminin sunduğu işlevsel evlerin sahip olmadığı her şey, “Surreal House”ta vücut buluyor. Sergi, 21 Haziran’da kapılarını The Pill Balat’ta sanatseverlere açıyor.

Sanatçılar: Avni Arbaş, Babi Badalov, Raphaël Barontini, Neil Beloufa, Abidin Dino, Nejat Devrim, Max Ernst, Ayşe Erkmen, Bedri Rahmi Eyüboglu, Daniel Firman, Atilla & Filiz Özguven Galatalı, Leylâ Gediz, Douglas Gordon, Selma Gürbüz, Linder, Eva Nielsen, Jill Magid, Marcel Mariën, Thomas Mailender, Hubert Marot, Ahmet Ögüt, Alex Palenski, Elsa Sahal, Apolonia Sokol, George Tony Stoll, Ali Emir Tapan, Marion Verboom, Guy Yanai.

0
1497
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage