15 ŞUBAT, CUMA, 2019

Franz Ferdinand ve Glenn Hughes Zorlu PSM Sahnesinde!

Zorlu PSM, 19 Haziran’da %100 Music katkılarıyla Glasgow çıkışlı indie rock grubu Franz Ferdinand’ı ve 11 Temmuz’da hard rock’ın önemli temsilcilerinden Deep Purple’ın efsanevi bas gitaristi ve vokalistlerinden Glenn Hughes’ı ağırlıyor.

Albümlerinin yanı sıra sayısız single ve EP yayımlayan, 2018 yılında çıkardıkları Always Ascending albümleriyle dinleyicilerin beğenisini kazanan indie rock’ın efsanevi temsilcisi Franz Ferdinand, 19 Haziran’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzik, dans ve eğlenceyi bir arada sunacak.

Deep Purple’ın en önemli albümleri Burn ve Stormbringer’de yer alan, hard rock, soul ve funk elementlerini benzersizce harmanlayan Glenn Hughes, “Glenn Hughes performs Deep Purple Classics Live” başlıklı performansıyla 11 Temmuz’da Turkcell Sahnesi’nde Deep Purple’ın klasikleşen şarkılarını dinleyiciyle buluşturacak.

“Glenn Hughes performs Deep Purple Classics Live” biletleri Zorlu PSM gişeleri ve biletix.com’da satışta. Franz Ferdinand konser biletleri ise çok yakında satışta olacak. 

0
1177
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage