19 EKİM, CUMARTESİ, 2019

“Fotoğraf ve Edebiyat Sohbetleri”nin Konuğu Füruzan

Fotoğrafçı ve yazar Lütfi Özgünaydın’ın sunduğu “Fotoğraf ve Edebiyat Sohbetleri”nin konuğu Füruzan oluyor.

Özgünaydın, bir görsel sunum hâline getirdiği Füruzan’ın yaşamından sahneleri belgeleyen fotoğrafları izleyicilerle paylaşacak ve ardından, Füruzan’la yaşamı ve kitapları üzerine bir söyleşi yapacak.

Önce Parasız Yatılı ile sevdi Türk okuru Füruzan'ı. Sıcak anlatımından, yakaladığı şaşırtıcı ayrıntılardan, insancıl bakış açısından etkilendi. KuşatmaBenim SinemalarımGül Mevsimidir47’lilerGecenin Öteki YüzüBerlin’in Nar Çiçeği ve Sevda Dolu Bir Yaz ile, ülkemizin ve insanlarımızın kırsal ve kentsel yaşamını sıcak, acılı, yer yer insanın içine işleyen anlatımıyla öyküleştirdi ya da romanlaştırdı. Onun ilk günden bugüne geniş bir okur kitlesi tarafından bunca sevilmesinin en önemli nedenlerinden biri, el atmış olduğu çevreyi, bu çevredeki insan kaynağını çok iyi tanıması.

​İFSAK’ın "Fotoğraf-Edebiyat Sohbetleri” dizisi kapsamında düzenlenen ve Füruzan’ın konuk olacağı “Fotoğraf ve Edebiyat Sohbetleri” etkinliği, 26 Ekim Cumartesi günü, saat 19.00’da ücretsiz ve herkesin katılımına açık gerçekleşecek.

0
1433
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage