29 MAYIS, PAZARTESİ, 2017
Fotoğraf Edebiyat Buluşması

Burcu Yıldırım

Fotoğraf Edebiyat Buluşması

Eren Taylan


Fotoğraf Edebiyat Buluşması

İstanbul Bilgi Üniversitesi Türk Dili Birimi tarafından düzenlenen “BİLGİ’li Öğrencilerden Fotoğraflar ve Hikâyeler” yarışması sonuçlandı. Yarışma sonucunda 65 öğrencinin, 151 fotoğraf ve hikâyeyle katıldığı yarışmada seçilen en iyi kareler, 4 Haziran tarihine kadar santralistanbul Kampüsü’nde izleyiciyle buluşacak.

Birçok kategoride verilen ödüllerde en yüksek puanı alan BİLGİ Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencisi Bilal Seçkin, “Ararat ve Çocukları” fotoğrafıyla genel birincilik ödülüne sahip olurken; “En Yaratıcı Görsel” kategorisinde Eren Taylan, “En Yaratıcı Metin” kategorisinde Burcu Yıldırım, “Görüntünün ve Sözün En Yaratıcı Birlikte Kullanımı” kategorisinde Galip Argun ve “En Yaratıcı Tema Seçimi” kategorisinde Aişe Nur Uğurlu birinci seçildi.

​Bilal Seçkin, “Ararat ve Çocukları” fotoğrafının hikâyesini Hasan Ali Toptaş’ın Kuşlar Yasına Gider kitabından esinlenerek oluşturduğunu belirtti. BİLGİ İşletme Fakültesi öğrencisi Eren Taylan semtin kendine has ruhunu ele aldığı hikayesiyle “Eminönü’nde” isimli fotoğrafını buluşturdu. Burcu Yıldırım ise “Atamın Evi” isimli fotoğraf ve ev temalı hikayesiyle dikkat çekti.

0
2398
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage